PERSOONLIJKE AANDACHT
ONZE MENSEN VERVULLEN UW WENSEN

Werkwijze

Dit is hoe wij uw hekwerk creëren

Van oriëntatie tot en met het opleveren, wij zijn bij elke stap nauw betrokken. Onze werkwijze vereist van begin tot eind persoonlijke aandacht. Graag brengen wij ons proces onder uw aandacht om te laten zien hoe het hekwerk tot stand komt.

1

Oriëntatie

Het creëren van uw hekwerk begint bij een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen wij samen met u de wensen en de daarbij behorende mogelijkheden met betrekking tot uw situatie doornemen. Eventueel beeldmateriaal en de globale maatvoering van uw situatie dragen eraan bij om een schets en indicatieve begroting voor u te maken.

2

Situatie opname

Bij het ingaan op het voorstel, na het bezoek aan onze showroom, nemen wij de situatie bij u ter plekke op. Wij meten alles nauwkerig en bekijken kritisch uw woning en omgeving, want het is erg belangrijk dat het gewenste model ook echt bij de situatie past.

3

Definitief voorstel

Volgend na het opnemen van de situatie, werken wij een definitieve offerte en tekening voor u uit. Wij nodigen u nogmaals uit ter inzage en toelichting van ons voorstel. Zodra wij met u tot een overeenkomst komen, zullen wij uw order in productie zetten en krijgt u van ons de bevestiging met tekening mee.

4

Productie

Na het in productie nemen, gaan onze constructeurs aan de slag. Het (voornamelijk massief) onbehandelde staal zal, met de hand worden gevormd tot uw hekwerk.

5

Verzinken

De constructie, bestaande uit blank staal, zal vervolgens verzinkt worden. Het thermisch-verzinken betreft een aantal behandelingen waarbij de constructie in een zinkbad wordt gedompeld. Dit zorgt ervoor dat het hekwerk beschermd is en dus niet kan gaan roesten.

6

Poetsen

Door het verzinken kunnen er oneffenheden en scherpe puntjes ontstaan op het staal. Elk hekwerk wordt door ons nauwkeurig met de hand gecontroleerd en bijgewerkt.
Vervolgens sorteren wij uw hekwerk inclusief toebehoren om dit vervolgens te behandelen met poedercoating.
 

7

Poedercoating

Poedercoating is het aanbrengen van een magnetische-poederlaag die in de oven wordt omgesmolten tot een verharde en beschermende coating. Voorafgaand wordt het materiaal aangestraald voor de hechting, om vervolgens in gewenste RAL-kleur te worden gepoedercoat. In dit proces brengen we niet één maar twee lagen poedercoating aan, voor een nòg betere bescherming van uw hekwerk.

8

Voorbereiding

Zodra uw hekwerk voorzien is van poedercoating zullen wij het geheel klaarmaken voor montage.
Wanneer er sprake is van een prefab-constructie of automatisering zal deze worden opgesteld en/of worden geautomatiseerd.

9

Plaatsing

Onze monteurs zorgen vervolgens voor de plaatsing van uw hekwerk. Uitgerust met de juiste materialen en ervaring zorgen we ervoor dat uw hekwerk vakkundig is geplaatst.