PERSOONLIJKE AANDACHT
ONZE MENSEN VERVULLEN UW WENSEN

Werkwijze

Dit is hoe wij uw hekwerk creëren

Van oriëntatie tot en met het opleveren, wij zijn bij elke stap nauw betrokken. Onze werkwijze vereist van begin tot eind persoonlijke aandacht. Graag brengen wij ons proces onder uw aandacht om te laten zien hoe het hekwerk tot stand komt.

1

Showroom

Het creëren van uw hekwerk begint bij een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen wij samen met u de wensen en de daarbij behorende mogelijkheden met betrekking tot uw situatie doornemen om tot een offerte te komen. Eventueel beeldmateriaal en maatvoering van uw situatie dragen eraan bij een duidelijk voorstel te maken.

2

Opname

Bij akkoord op de offerte, nemen wij de situatie en maatvoering bij u ter plaatse op. Daarnaast kijken wij ook naar woning en omgeving, om te kijken of het gewenste model ook echt bij de situatie past.

3

Uitwerking

Volgend na de opname van de situatie, werken wij offerte en tekening voor u uit. Wij nodigen u vervolgens bij ons uit om dit door te nemen voor akkoord. Hierna kunnen wij uw order in productie te nemen.

4

Productie

Na het in productie nemen, gaan onze constructeurs aan de slag. Het (voornamelijk massief) onbehandelde staal zal, met de hand worden gevormd tot uw hekwerk.

5

Verzinken

De constructie, bestaande uit blank staal, zal vervolgens verzinkt worden. Het thermisch-verzinken betreft een aantal behandelingen waarbij de constructie in een zinkbad wordt gedompeld. Dit zorgt ervoor dat het hekwerk beschermd is en dus niet kan gaan roesten.

6

Poetsen

Door het verzinken kunnen er oneffenheden en scherpe puntjes ontstaan op het staal. Elk hekwerk wordt door ons nauwkeurig met de hand gecontroleerd en bijgewerkt.
Vervolgens sorteren wij uw hekwerk inclusief toebehoren om dit vervolgens te behandelen met poedercoating.
 

7

Poedercoating

Poedercoating is het aanbrengen van een magnetische-poederlaag die in de oven wordt omgesmolten tot een verharde en beschermende coating. Voorafgaand wordt het materiaal aangestraald voor de hechting, om vervolgens in gewenste RAL-kleur te worden gepoedercoat. In dit proces brengen we niet één maar twee lagen poedercoating aan, voor een nòg betere bescherming van uw hekwerk.

8

Voorbereiding

Zodra uw hekwerk voorzien is van poedercoating zullen wij het geheel klaarmaken voor montage.
Wanneer er sprake is van een prefab-constructie of automatisering zal deze worden opgesteld en/of worden geautomatiseerd.

9

Montage

Onze monteurs zorgen vervolgens voor de plaatsing van uw hekwerk. Uitgerust met de juiste materialen en ervaring zorgen we ervoor dat uw hekwerk vakkundig is geplaatst.